Halece Butik
27 Nisan 2024, Cumartesi

Kıyafet Seçerken Nelere Dikkat Ediyoruz

01 Mayıs 2020


      Kıyafet seçerken nelere dikkat ediyoruz?Hepimizin istekleri, beklentileri farklı tabi bu seçimlerde. Öncelikle düşüncem seçtiğimiz kıyafetin bizi yansıtması ve bizimle bütünleşmesi. Kumaş ve model kalitesi, fiyat da hepimiz için önemli. Kumaş ve tasarımın kalitesi de fiyata yansıyor kaçınılmaz olarak.O yüzden de çok yönlü kıyafetlere yönelmeliyiz.
   
   Çoğumuz, bizim için özel olan düğünlerde,toplantılarda ne giyeceğiz telaşesine düşüyoruz. Özel zamanlarda daha da bir özel hissetmek istiyoruz sanki. Bu yüzden de düğün dernekler için pek çok kıyafet alıyor sonra da dolapta bekletmek durumunda kalıyoruz. Ben bu kıyafetlere tek giyimlik kıyafet diyorum ve pek tercih etmiyorum da. Bu sebeple aksesuar, ayakkabı seçimleriyle farklılaşan, hem gece hem gündüz kullanabileceğimiz kıyafetleri tavsiye ediyoruz Halece olarak.
    
   Şimdi size bir örnekle açıklayayım ne demek istediğimi: 00472 ürün kodu ile bir elbisemiz var ve iki parçadan oluşuyor.Diyelim özel bir davetimiz var orada giymek için bu elbiseyi alabiliriz. Topuklu ayakkabımızla da giyebiliriz. Zevkimize göre aksesuarla da zenginleştirebiliriz. Davet bitti,elbiseyi bu şekilde kullandık. Başka bir gün gümüş kolsuz elbiseyi tek başına spor ayakkabı ve üzerine kısa bir kot ceketle kombinleyip kullandık.Aynı elbise ile farklı ikinci kombini yapmış olduk. Başka bir gün de kot pantolon ve beyaz  askılı tshirt üzerine file parçayı giydiğimizde de üçüncü farklı kombini yapmış oluyoruz. Ve hepimizin dolabında kot ceketler, kot pantolonlar,askılı tshirtler de bulunur.Kısacası dolabımızdaki parçalarla da aldığımız elbiseyi farklı şekillerde kullanabiliriz.İnanın ben bu elbiseyi daha da çeşitli şekillerde kullanma önerisi getirebilirim size, en sevdiğim şey bu:hazırlanan kıyafete farklı yorumlar katabilmek. Bu insana hem keyif veriyor hem de aldığınız ürünü hep aynı şekilde giymek zorunda kalmadığınız için de hakkını vererek doya doya giyiyorsunuz. İşte bizim Halece olarak kıyafet seçerken en önemli kriterimiz kaliteden sonra ürünün farklı şekillerde kullanılabilmesiiiiii.Sevgiyleeee kalınız...